Passa al contingut principal

SORTIDA A LA PLATJA!!! 17-18 JUNY 2023

Boona tardaa Penaa!!!💙💙


Tenim moooltes ganes d’aquesta sortida, que ja és l’última de l’any… esperem que vosaltres també!!!😁😝


Aquest cap de setmana anirem al camping “Caballo de Mar” que es troba entre Calella i Pineda‼️🥳🤪


Els horaris seran els següents:

  • Dissabte: Quedarem tots a les 9h a la parada de bus Sagalés. Agafarem el bus de Granollers  Mataró, i llavors el tren de Mataró a Calella. És molt important que tothom arribi súper puntual ja que el bus no espera a ningú!!
  • Diumenge: La tornada serà al mateix lloc, a la parada de bus Sagalés, a les 12:30h. El bus de Mataró a Granollers té previst arribar sobre aquesta hora. (Tot i així, com sempre, us avisarem quan sortim d’allà).


Hi ha planejades activitat súper guays!!! Ens ho passarem genial, però és imprescindible la roba de platja!!!👙🩱🩳🩲🩴🥽💦🫧🌊 si voleu portar ulleres, pilotes, raquetes, pistoles d’aigua, etc… és decisió vostra, i per tant, vosaltres sou els encarregats i encarregades de supervisar allò que heu portat i que no es perdi o faci malbé. Els caps no ens en farem responsables de possibles pèrdues o danys. 


Pel que fa als àpats  caldrà portar:

    • DISSABTE:
      • Mig esmorzar
      • Dinar
      • Berenar 
      • Sopar compartit (de la temàtica que vulgueu, tingueu una mica de creativitat i no porteu tots el mateix!!!)
    • DIUMENGE:
      • Esmorzar

Els caps ens encarreguem d’un deliciós postre… i de les begudes!!!🍩🍪🍫


I per acabar…. SOBRETOT!!! ❌Tema mòbils!!!!❌

És la última sortida, i tenim ganes de passar-nos-ho bé tots junts, sense mòbils!! Així que, des de casa, també demanem que controleu aquest tema.


Gràcies i ens veiem el dissabte!!!!🥳🤪 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Foulard Final Fest (FFF)

Molt Bones Penes. Com bé sabeu, durant el curs hem viscut caus, sortides i campaments amb un projecte que l'anàvem adaptant a mesura que avançava, dins de totes aquestes experiències hem vuscut tot un seguit d'anècdotes, petites històries que presentarem a la Foular Final Fest (FFF). Dissabte 24: - 16:00 Convoquem als nens i nenes al Lledoner per preparar la presentació. - 17:30 Convoquem als pares i mares al Lledoner. - 18:00 Comencen les exposicions de castors i llúdrigues i de llops i daines. - 18:45 Pausa amb pica-pica amb jocs per nens i pares. - 19:15 Reprenem les presentacions amb ràngers i noies guia, piones i caravel·les i truc. - 20:00 Acaba la FFF. Recordeu, nosaltres (RiNG Pena) quedem a les 16:00 per realitzar les preparacions prèvies a l'esdeveniment. Cal dir que ja queda poquet... Fins aviat!

CAMPAMENTS SETMANA SANTA ⛺🌸

Hola Pena!! Com esteu?? Esperem que tingueu moltes ganes de passar més de dos dies junts, perquè la setmana que ve ja hi ha els campaments de primavera!!! ueee 😃 El temps passa volant... Com us vam comentar, anirem a Montserrat, un lloc emblemàtic de Catalunya i ben xuluu. I com seran els campaments? Doncs bé, primer caminarem fins a l'Abadia de Montserrat i dormirem allà a dalt. El següent dia baixarem a un camp que hi ha a Olesa de Montserrat i ens hi estarem la resta de dies. 🌷🌄 Per tant, quedarem el dissabte dia 9 d'abril a les 7:30 del matí al Lledoner . Tornarem el dimarts 12 cap a les 19:00h al Lledoner també. 🚍 QUÈ CAL PORTAR?  👜 Foulard i camisa Sabates per caminar i mitjons per caminar Cantimplora Aïllant Sac Roba que necessiteu per tots els dies Pijama Necesser i tovallola de dutxa Xancles o sabates per estar per allà (opcional) Roba d'abric Crema solar Plats, got, coberts Cançoner (si en teniu) Navalla (sempre a punt hehe, si en teniu) DNI només si teniu 1