Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2014

Portals!!

Hola guapos i guapes!!! Teniu ganes de saber quin és el grup que va obrir més portals durant l'últim cau? Voleu més gresca? Quin premi tindran els guanyadors? Tot això i molt més aquest dissabte dia 29 de Novembre a les 16:00!! Així doncs, aquest dissabte hi ha CAU , veniu preparats =P Els caps tenim ganes de veure-us a tots junts =) Sempre apunt!! PD1: Per quan un altre berenar?? PD2: Visca Pena!

Som PENA!

Bon dia Pena!!! Com en el calendari indica, DEMÀ DISSABTE DIA 15 DE NOVEMBRE NO HI HAURÀ CAU . Informació sobre el CAU de la setmana vinent, DISSABTE 22 DE NOVEMBRE: Quedem a les 15:00 a la plaça de l'Església!! Porteu menjar per fer un berenar pica-pica!! I sobretot... no hi falteu ;) El cau acabarà a les 18:00, a la plaça de l'Església . Els caps esperem que tingueu un gran cap de setmana!!! Sempre apunt :)

Només falten 3 díes...

DIMECRES 3 D'OCTUBRE de 2014 Hola RINGS!!! Aquest cap de setmana tenim la primera sortida!!  Per tal que us la prepareu bé, us recordem alguna de les coses més importants que cal portar: Autorització!!! Sino porteu la autorització signada pels pares, no podreu anar amb nosaltres d'excursió o.O Material per a fer les activitats :P Roba d'abric , que ja fa fresca i no volem gelar-nos durant la nit. IMPORTANT Quedem dissabte a les 10:15 del matí a l'estació de Granollers centre  i tornem diumenge a les 11:00 del matí en el mateix lloc. Els caps de PENA us hi esperem impacients :) Sempre apunt!! PD: Aquí teniu els documents que s'han de signar ;)