Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2017

Sortida dia 2 Desembre

Boneeeeeees! Com estem RiNG? Aquest cap de setmana tenim sortida (ueeee) però farem un format ben especial... Quedem a les 8:30 a la Plaça de l'església de Granollers. Aquest cop, la sortida serà d'un dia! I aprofitarem el nostre entorn local... La família ens pot venir a buscar a les 24:00 al Lledoner (festetaaaaa). Important portar: Dinar per compartir (molt, ja sabeu que sou golafres) 2-3 taps de plàstic (de botelles, etc.) Moltes ganes de fer mil coses! Us hi esperem!!! Besis de fresis.

CAU MATINAL 18 DE NOVEMBRE + altres informacions

Holis cukis Aquest dissabte tenim cau matinal!  Ens trobem a les 10:30h al Lledoner i acabem a les 12:30h Heu de portar... - El carnet d'identificació que vam fer a l'últim cau (qui no el tingui que el recuperi/torni a fer... sinó... penyora!!!) - Moltíssimes ganes de flipar i gaudir EIEIEI que això no es tot! Les antigues truks de l'Agrupament presenten el seu supermegaxaxi projecte el dia 1 de desembre! Hi esteu tots i totes convidats! Mireu el que ens diuen! ⚠️ CANVI DE DATA!! ⚠️  Projecció del video-reportatge "TRUnKem fronteres" 📍 Can Jonch, Granollers 📆  1 de desembre 🕢  19:30h PD: La cama de la Núria segueix cremada, que rallada...

SORTIDA 4-5 NOVEMBRE

Què passa RiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNGs! Aquest cap de setmana tenim sortidaaaaaa! Per fiiiiiiiiiiiiiii Anirem a disfrutar molt molt molt de la natura, jejejeje Recordem què cal tenir en compte, tota la resta són sorpreses juju Dissabte - Quedem a l'estació de Granollers Centre a les 14:15 dinats. Puntualitat!!! Diumenge - Tornarem a les 14-16 (per concretar), havent dinat! PORTAR: - Berenar - Sopar per compartir - Esmorzar - Dinar de diumenge (quelcom que aguanti una mica!) - Sac - Aïllant - Tot el que ens cal a la muntanya (calçat còmode, capelina, gorra, poc pes ...va que ja en sabeu! Durant el curs ho anirem treballant perquè quedi ben clar!) - Camisa i foulard - Targetes sanitàries!!!! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh i no oblideu les targetes d'identificació... jejeje qui no en tingui, la farem a la sortida. Sempre punks!