Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2017

Cau matinal 28 Octubre

Bona nit Ràngers i Noies Guiaaaaaaaaaaaaaaaa Com estem? Els caps tenim moltes ganes de veure-us altre cop jejeje Aquest dissabte ens trobem a les 9:30 del matí al Parc Torres Villà ! Estarem juntes fins les 11:30! PORTEU MÀRFEGUEEEEEEEEEEES (aka. aïllants)! Recordeu que serà l'últim, ultimíssim moment per donar-nos papers, demanar-nos camises i foulards. En breus rebreu info sobre la sortida, que recordeu que serà el 4-5 de novembre.

CAU 21 Octubre

Eieieiei! Que això comença RiNG's!!!!! Ens trobem aquest cap de setmana, com sempre a les 16h al Lledoner. Els caps tenim preparada una petita sorpresa, per la qual cosa us haureu de gestionar per entrar tots i totes junts sense que us haguem de venir a buscar (ui, ui...). Rebreu consignes aviat! Recordar-vos que és imprescindible portar TOTS els papers firmats aquest dissabte. A més, ens haureu de demanar el número de camisa que voleu, i portar els diners corresponents. Aprofitem per recordar que el següent cau (dia 28) és MATINAL! Una abraçada cukis!!!!

SORTIDA DE PASSOS

Boneeeeeees cuquis Aquest cap de setmana hi ha previst fer la sortida de passos!!!! Últim moment de team pena a tope eh... Però com tots sabreu, aquestes dues últimes setmanes han sigut crucials pel futur de Catalunya i hem viscut tots i totes molta tensió, nervis, emocions... Els caps som conscients de que ara la situació és molt fràgil i que pot ser que durant el que queda de setmana, canviïn els esdeveniments i tots vulguem o bé ser a casa mirant la Tele o bé ser al carrer o bé qualsevol altra cosa. Així que de moment, la sortida de passos segueix en peu.  Per resoldre aquest dilema, els caps estem parlant què fer. Potser, (depenent dels esdeveniments) l'anul·lem o potser seguirà en peu. En tot cas, avisarem als vostres pares per whatsapp quan tinguem la decisió presa! DE MENTRES, TOT SEGUEIX NORMAL.  Els passos han recuperat la bonica forma antiga i per tant, cada unitat farà la seva sortida pel seu compte i ens trobarem tots i totes el diumenge als Pinetons de Cardedeu per fer