Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2016

JA S'ACOSTA LA JAMBORINADA!

Hola xaiets i xaietes!! Els caps us volem desitjar unes molt bones festes i no hem trobat millor manera de fer-ho que compartint-vos el primer vídeo d'en Kotake! Ah, que encara no sabeu qui és en Kotake no...?  Doncs ja ho descobrireu més endavant!  https://www.youtube.com/watch?v=uaSqAiJW-kw Us deixem amb el nostre company! Bon nadal i feliç any nou Ràngers i Noies Guies!

LA MARATÓ DE TV3

Hola bonics i boniques!! Com ja debeu saber, aquest cap diumenge es fa la MARATÓ de TV3!!! I com cada any, des de l'Agrupament (col·laborant amb d'altres entitats) volem posar el nostre granet de sorra per aquesta bona causa.  Els caps i les quel·les, estarem durant tot el diumenge a la plaça de l'església, fent diverses activitats per recaptar diners i després enviar-los a TV3. Les activitats començaran a les 11:30 i acabaran a les 18:30 aproximadament. Durant el matí, està programat fer unes paraolimpíades. Després un dinar, i a la tarda un tastet d'esports adaptats, un arbre de records i una ruleta. Com sempre farem xocolatada a la voluntat i hi haurà la botiga de joguines!! Els caps i les quel·les, ens anirem tornant durant tot el dia i si voleu venir estareu més que benvinguts! I de 16 a 18, en horari de cau, us podreu quedar amb nosaltres (sota responsabilitat nostre).  Us esperem veure a tots i totes i MOLT MOLT MOLT IMPORTANT: AMB EL FOULARD.  Visca la Marató de

CAU 3 DE DESEMBRE

Hola RiNG boniiiiics!! Aquest cap de setmana tenim cau, però no el farem al Lledoner, perquè ja ens hem cansat d'estar tancats entre aquelles parets! Anirem al centre a fer el cau!! Així doncs, quedem a les 16h a la Plaça de la Porxada, al voltant de la pedra de l'encant.  Us esperem a tots!! Petonets dels caps, que esperem que ja estigueu recuperats de la caminada de la sortida... :)