Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2016

Cau-Torneig Scoutball del cap de setmana 4-5 de juny

Hola. Aquest cap de setmana 28-29 NO hi ha cau ni res de res perquè és lliure, peròoooooo............ El cap de setmana del 4 i 5 tenim: - Quedem a les 10:00 al camp de futbol de la Font Verda (davant el tanatori de Granollers)amb les bicis, els cascos, la motxilla gran i una altra petita per portar el dinar del dissabte i l'aigua . Allà farem les inscripcions al III Torneig d'Scoutball i hi deixarem les motxilles grans. Amb la petita marxarem en bici cap al taller de les bicis i farem l'excursioneta amb el dinar. A la tarda tornarem al camp a fer el partit. https://scoutballgranollers.wordpress.com/ Aquest és l'enllaç al web del torneig amb tota la informació. A la motxilla gran hi haurà d'haver berenar, sopar, esmorzar i dinar de diumenge, sac, aïllant, muda de diumenge i si voleu llanterna. El torneig acaba al migdia a les 15:00 al parc Torras Villà. Ja ens veureeem!!
HOLA PENES!!!! Aquest cap de setmana hi ha  Festa d'Agrupament.   Marxem tots junts dissabte i a més, diumenge venen els pares, mares i germans a veure'ns i a compartir aquest cap de setmana amb nosaltres!! Els nens i nenes marxem dissabte al matí a les  9h al Centre Cívic del Lledoner. Un bus ens vindrà a buscar allà mateix, i el bus marxarà a les 9:30. Anem a un camp que es diu  la Triassa de Bechdejú , a prop de la Cellera de Ter (comarca de la Selva). Passarem el dia allà i dormirem amb tendes, així que penseu a agafar roba d'abric, lot, calçat còmode per caminar, etc. També heu de dur de casa dinar i sopar de dissabte (el berenar el durem els caps), i esmorzar de diumenge. El dinar de diumenge el duran els pares i mares!! Com ho farem amb les famílies? Les famílies esteu convocades diumenge al matí a les  10:30h al camp . Es pot arribar amb cotxe fins al camp mateix. L'explicació és la següent: " Des del punt d’origen prenem l’autopista AP-7 fins a la sortida

CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU i altres notícies

Hola rangers i noies guia penes tutiquanti! Avui us hem de comunicar unes quantes coses: - Primer que demà dissabte 14/05/2016 ens veiem per fer cau a les 16:00 com sempre però NO on sempre. Quedem a la Plaça de la Porxada a la Pedra de l'Encant (per ser concrets) perquè els caps anem on fire amb la nova proposta d'omplir els carrers i places de Granollers d'escoltes! Primer perquè se'ns vegi que som molt guapes i guapos i que no tenim cau i també perquè hem de fer una activitat super xula que ha de començar allà :) . El cau acabarà a les 18:00 també a la Porxada. - També ens plau informar-vos que ens agradaria que vinguéssiu a una reunió pares-caps el proper dimecres 18 a les 20:30 per parlar del proper cau que serà una mica més especial encara. - Finalment, us avancem que el cap de setmana proper, el 21 i 22 marxem de Festa d'Agrupament! Hem quedat a les 9 del matí al Lledoner i hem d'intentar ser especialment puntuals, ja que marxa tot l'agrupament junt!