Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2016

Comunicat

Per celebrar l'amistat que en Sergi ens ha deixat, la cerimònia de demà, dissabte 30 de gener, tindrà lloc al pati de l' Escola Lledoner, al carrer Rosellò 95, just al costat del Centre Cívic Nord on fem els caus, de 18:00h a 19:00h. Hi esteu tots convidats, infants, famílies i qualsevol persona que vulgui participar per poder acomiadar a en Sergi. Sempre a punt. Equip de Caps de l'AEiG Sant Esteve

Comunicat

 Hola famílies de l’agrupament. Malauradament ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos la pèrdua d’un amic i cap de l’agrupament, en Sergi Prat, en un accident d’escalada dilluns 25 de gener de 2016. Demà, dimecres 27 de gener de 10:00h a 21:00h, tindrà lloc la vetlla en el tanatori de Granollers i dijous 28 a les 10:00h es farà la cerimònia de comiat en el mateix tanatori. Els caps hi serem per acompanyar a l’Eloi i a la família i farem un petit homenatge en forma de cançó per en Sergi.      En Sergi deia que ell sempre havia estat escolta, però que no ho havia descobert fins que va entrar al cau. Sergi, nosaltres sempre hem estat amics teus, però no ho vam descobrir fins que no et vam conèixer. Per celebrar aquesta amistat, aquest dissabte 30 de gener no hi haurà cau, ja que farem una cerimònia de 18:00h a 19:00h. Hi esteu convidats infants, famílies i qualsevol persona que vulgui participar per poder acomiadar a en Sergi.

Sortidaaaaaa

Doncs sí! Sortida! A destinació sorpresa, relativament. Marxem a les 3 de la TARDA a Granollers Canovelles i tornarem a les 5 també a la mateixa estació. Aquest cop pel sopar de traje , demanarem uns àpats especials que quedaran repartits així: Els penes i les penes (amb "es" neutra) de 1r any hauran de dur una mostra de cuina mediterrània. Perquè no hi ha res com el menjar de la nostra terreta. Els i les de 2n, duran un àpat uruguaià inspirarat en el nostre objectiu vital a llarg termini d'anar a Penelàndia XD (Departamento de canelones). Els i les de 3r any de Pena porten menjar japonès a triar, ja que és molt bo per la salut per compensar la resta lol. (penseu que no tot el menjar oriental és car, no us passeu ee? [amb que s'hi assembli una mica ja cola]). Bona resta de setmanaaa! :3      ~Els caps (no, és broma, sóc el Pare Noel que després de Nadal m'aburreixo com una ostra).

Primer cau de l'any!

Benvolguts i benvolgudes Ràngers i Noies Guia PENA. Aquest dissabte dia 9 de gener tenim cau i només aquells i/o aquelles que es portin be i vinguin amb els deures fets, tindran un premi exclusiu. Com sempre us esperem amb molt d'entusiasme a les 16:00 al Lledoner. Sempre a punt!