Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: març, 2015

Comença el compte enrere

Bon dia RINGS!! Només queden 5 dies per marxar de campaments... Aquí us passo tota la informació necessària per anar de campaments de setmana santa: Quedem dissabte 28 a les 9:00 a l'estació de Granollers Centre, lloc on farem un esmorzar compartit pares i joves. Convida l'agrupament ;) Tornarem dimecres dia 1 a les 16:34. IMPORTANT: Portar el foulard de l'agrupament i la camisa de rings Anem a l'Empordà, on hi ha molta humitat i dormirem en tendes, per tant, és molt important que porteu: Molta roba d'abric i sac d'hivern. Roba impermeable Crema solar A més, recordeu portar: Atuells Cantimplora Motxilla petita per fer excursions Roba per tots els dies  No s'han de portar diners, mòbils, llaunes, gominoles, etc. A tope per campaments!

Últim cau abans de campaments!!!

Hola rings!!! Aquest cap de setmana vam decidir fer CAU per acabar de preparar el vídeo :), és molt important la vostra assistència per a fer els últims detalls. Els que vinguin de campaments hauran d'estar preparats per a fer el vídeo, però els que no, és important que vingueu perque es pugui tenir en compte la vostra opinió ;). Els caps us donem molts petons!! Sempre a punt!

Útims detalls

Bon dia RINGS!! Quins nervis, cada dia queda menys per campaments de setmana santa.  Els caps gairebé ho tenim tot a punt per marxar, el lloc està triat, la reunió de pares està feta, hi ha un vídeo que està quedant fantasmagòricament ben preparat i definit poc a poc... Aquest dissabte ens veiem per acabar de definir-ho tot i passar-ho la mar de bé!!! Ens veiem en el Lledoner, sempre a punt!!! Petons dels caps :)  

Sempre a punt!

Hola Rings!!! Després d'aquesta gran sortida, els caps tenim moltes ganes de fer cau aquest dissabte :) Tenim informació important (i moltes fotos dels escaladors): Dimecres dia 11 de març es farà una reunió de pares a les 21:00 per parlar sobre els campaments de setmana santa.  Volem organitzar una calçotada després de campaments, durant la reunió ens agradaria escollir un dia entre tots per fer-la. Us esperem!!! Sempre a punt!