Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2015

Excursió als pobles de costa

Bon dia RINGS!!!! Aquest cap de setmana tenim una sortida. Hora de sortida: Dissabte a les 9:15 a l'estació de Granollers Centre. Hora d'arribada: Diumenge a la 13:37 a l'estació de Granollers Centre. Coses importants que cal portar: Esmorzar de mig matí per agafar forces el primer dia ;) Mitjons prims Roba còmode ( roba còmode no inclou texans ) Sopar per compartir A part d'això, ja sabeu: dinar, esmorzar per l'endemà al matí, sac, etc. Direccions per aquells que vulguin venir més tard, cal dir que aviseu amb antelació que aneu cap allà i així us podem dir exactament on estem :) -  Fins a mitja tarda: Estarem en un rocodrom de Canet de Mar,  Darrera de Vil·la Flora, entrada per Via Cannetum. Sortida de l'autopista, baixar cap a mar, agafar a mà dreta i es veu el rocòdrom. - A partide les set i mitja: Estarem en el Cau de Sant Andreu de Llavaneres, Avinguda Sant Andreu, numero 78. Molts petons macus, els caps us esperem impacients!! Sempre apunt!!

Amb il·lusió!!

Hola Rings!!!!!!!! Recordeu que demà hi ha CAU ;) Tenim moltes ganes de veureus a tots i a totes!! Un petó molt gran (muak!) i fins demà! Sempre apunt!  PD: Feliç carnestoltes!

Informació MOLT Important!!!!

Hola RINGS!!! Abans de tot, tenim tres noticies molt importants per donar-vos aquesta setmana: 1. Hem de canviar la sortida dels dies 21 i 22 de febrer pels dis 28 de febrer i 1 de març, ja que hem de fer activitats que impliquen a terceres persones i hem de fer coincidir dates. 2. Aquest dissabte dia 7, pioners fa recollida de material bell d'excursionisme per ajudar a un agrupament. Així que si en teniu, podeu portar-lo al CAU ;) 3. El proper CAU, dissabte 7, pioners fa un berenar molt i molt bo, a la voluntat Així doncs, us esperem amb molta il·lusió aquest proper dissabte en el CAU!! Sempre a punt!!!